Oud-deelnemers vinden elkaar online

Oud-deelnemers vinden elkaar online

Onlangs slaagden 14 deelnemers voor de eerste jaargang van het leertraject “De Toekomst van Beheer”. Het eind van het leertraject betekende niet het eind van het contact, maar juist het begin van blijvend contact waarbij het delen van kennis en ervaringen centraal staan!

Online bijpraten

Na het intensieve contact tijdens het leertraject was het afkicken geblazen. Al snel waren wij nieuwsgierig naar hoe het nu met de deelnemers gaat. Deze roerige Corona-tijd bracht ons online bij elkaar, maar dit mocht de pret niet drukken. Als vanouds kwamen de vraagstukken, oplossingen en adviezen voor elkaar op tafel.

Dit smaakt naar meer

Juist elkaar opzoeken voor adviezen en samen leren, bracht de groep tijdens het leertraject samen. De wens bij de deelnemers was om ook in de toekomst nog contact met elkaar te houden. PLANTERRA en Afdeling Buitengewone Zaken zetten daarom samen met de deelnemers een alumninetwerk op. Actuele maatschappelijke thema’s worden binnen dit netwerk onderzocht. Doel is om ook na het leertraject door te blijven gaan met kennis uitwisselen, ervaringen delen en samenwerken!

Nieuwe jaargang komt eraan

Voor de nieuwe jaargang van De Toekomst van Beheer zijn we weer op zoek naar deelnemers die graag die extra stap willen zetten. Vind jij dat beheer nog meer zou moeten bijdragen aan opgaven op het vlak van gezondheid, inclusiviteit, gezondheid, klimaatadaptatie, stedelijke verdichting en de smart city? Neem contact met ons op!

De resultaten van het leertraject

De resultaten van het leertraject

Inspiratie op de slotbijeenkomst

Inspiratie op de slotbijeenkomst